EVVA HUNGÁRIA KFT

Vissza a főmenübe

image003

8000. Székesfehérvár Farkasvermi u. 87.

Telefon: +36 22 500 757, Fax: +36 22 500 758

Mobil: +36 303 850 469

Email: evva@evva.hu

 

 

 

Tisztelt Látogató!


Társaságunk, az EVVA Hungária Kenőanyag Kereskedelmi Kft., 1994-ben alakult és a Bécsben alapított EVVA – Schmiermittel - Fabrik GmbH. Nfg. Kg. kizárólagos magyarországi képviselője. Az EVVA-Schmiermittel-Fabrik 5 országban közel 182 000 m2-en állítja elő termékeit, és saját kutató laboratóriummal rendelkezik, ahol a termékfejlesztés folyik. A termékpaletta mind az ásványi, mind a szintetikus bázisra épülő - járművekhez használatos - és alapvető ipari kenőanyagokat tartalmaz. A legújabb termékgenerációk természetben lebomló ún. bio nyersanyagokból (növényi olajok) készülnek. Az EVVA termékek a legtöbb esetben felülmúlják a nemzetközileg megkövetelt teljesítményfokozatokat. Számos gyártói specifikációval rendelkeznek: Mercedes Benz, BMW, Volkswagen, Porsche, Man, Steyr, Volvo, SCANIA, FORD.


A vevői igényekhez igazodva társaságunk közvetlen gyártói kapcsolatot keresett az olyan speciális ipari kenési igények kielégítésére, mint a szintetikus vagy ásványi olaj bázisú hűtőfolyadékok, minimálkenő anyagok, párolgó olajok stb. Partneri kapcsolatot építettünk ki az attendorni székhelyű unitech-kss GmbH-val. Az unitech-kss laboratóriuma, gyártósorai, alapanyag forrásai biztos hátteret jelentenek társaságunk és rajtunk keresztül ügyfeleink számára is. A folyamatosan egyenletes és megbízható minőség mellett partnerünk szakmai tapasztalatát és szakemberbázisát felhasználva egyedi megoldásokat tudunk nyújtani ügyfeleinknek és a kenőanyagokat a megmunkálási folyamatokhoz és körülményekhez tudjuk illeszteni.


A speciális ipari kenéstechnika területén szerzett tapasztalataink során gyakran találkoztunk az anyagok felületre történő felvitelének problematikájával. Ennek megoldására partneri kapcsolatot építettünk ki a brémai székelyű WERUCON GmbH-val. A társaság a kenőanyag adagolás területén sztenderd és egyedi berendezések (robotok, robotsorok, munkaasztalok stb.) tervezésével, fejlesztésével és kivitelezésével foglalkozik. (minimálkenés: pont- és sávkenés, zsíradagolás, szalag kenés)


A szigorodó jogszabályok hatására kezdtünk környezetvédelmi termékeket (vegyianyag és olajfelitató abszorbensek, párnák, tekercsek stb.) importálni azért, hogy ügyfeleinket támogatni tudjuk ezen a területen is.

 

Ügyfeleink közül referenciaként megemlítjük pl. ARCONIC-KÖFÉM, HYDRO, VNT METAL HUNGARY, EMERSON, FISHER, ÓZDI ACÉLMŰVEK, RATHGEBER, DUNAFERR, PROPEX, KOLOMAN HANDLER, SCANFIL, AIKAWA cégeket.


Szervezetünk vevőorientált. Üzleti filozófiánk, hogy a minőségi termék kipróbálása kölcsönös bizalomhoz és tartós partneri kapcsolathoz vezet. Kérésre a meglévő kenéstechnikai problémáik megoldására kenési tervet dolgozunk ki. Kenőanyag - felhasználás - állapot szerint felülvizsgáljuk a kenőanyagok funkcióbetöltő képességét. Termékeink eredeti gyári csomagolásban kerülnek Magyarországon forgalomba.


Az EVVA Hungária Kenőanyag Kereskedelmi Kft. a 2014. január 1-jétől hatályos jövedéki törvényi előírásokkal összhangban jövedéki engedéllyel rendelkező nagykereskedő.Tisztelettel,

 

Kóder Anikó

ügyvezető

Vissza az oldal elejére

 

image004